aanmelding

Om u aan te melden kunt u op maandag t/m donderdag tussen 18.30 en 20.00u telefonisch contact zoeken op tel. 06 – 5380 9934. Als ik u niet te woord kan staan, kunt u op de voice-mail inspreken wanneer u bereikbaar bent en zo mogelijk neem ik dan contact met u op voor een eerste screening, welke plm. 30 minuten zal duren.

  • In genoemde screening neem ik samen met u door op welk gebied uw problemen liggen en wat uw hulpvraag is om een eerste inschatting te maken of ik u een passend behandelaanbod kan doen.
  • Wanneer ingeschat wordt dat er geen passend behandelaanbod gedaan kan worden, wil ik met u meedenken waar u elders uw hulpvraag kunt stellen – wellicht is dat mogelijk bij een van de therapeuten waarmee ik samenwerk (zie “samenwerking”). Als u wel verder bij het Kruispunt gaat, ontvangt u per mail een aanmeldingsformulier en een uitgebreide intakevragenlijst en maken we een afspraak voor het intakegesprek.
  • Ik zal u vragen om een week voor het intakegesprek het aanmeldingsformulier en de intakevragenlijst ingevuld terug te sturen; dit bespaart veel tijd voor het intakegesprek.

 

Na het intakegesprek wordt met u besproken hoe het vervolg van de behandeling eruit kan zien.

.